hattérkép

I. Bencés Jótékonysági Bál

Kérjük, tekintsd meg az I. bálon készült fényképeket és portrékat!

A Bencés Diákszövetség és a Medium Pro Educatione Közhasznú Alapítvány 2006. február 18-án tartotta az I. Bencés Jótékonysági Bált a Budai Várban, a Magyar Kultúra Palotájában. A bál rendi fővédnöke Dr. Várszegi Asztrik, pannonhalmi főapát volt. Két diáktársunk, Dr. Vizi E. Szilveszter, az MTA elnöke, mint világi fővédnök és Dr. Horváth Tivadar, a Budavári Önkormányzat jegyzője, mint védnök segítette munkánkat.

A rendezvényt az est háziasszonya, Borbás Mária nyitotta meg. A 350 bálozót Bischof Péter, a BDSZ új elnöke, Kemény Gábor, a társszervező Medium Pro Educatione Alapítvány elnöke, Dr. Vizi E. Szilveszter és Hortobágyi Cirill perjel atya köszöntötte. Az est folyamán kiosztásra kerültek a Palatin Gergely és a Söveges Dávid díjak is.

A Bál céljára több mint 700 ezer forint gyűlt össze, amely részint a bálozó közönség, részint a támogató szponzorok felajánlásából folyt be. Az összeget a Bencés Diákszövetség Segélyalapjának finanszírozására fordítottuk.

Támogatóinknak ezúton is köszönjük nagylelkű felajánlásukat: Pannonhalmi Főapátság, E.ON Hungária Rt., Quaestor Rt., Dreher Rt., Knáb Panzió, Kehidai Termálfürdő, Pintér Antikvitás, Hanák és Hanák Bt., Érme Klub, Bortársaság, Nógrádi László, Kaczián Nyakkendő Szaküzlet, Budavári Önkormányzat, Magyar Kultúra Alapítvány, Tihanyi Alapítvány, Mathias Corvinus Collegium, Polgárok Háza.

Média partnereink: Katolikus Rádió, Hír TV, Magyar Nemzet, Heti Válasz.

Együttműködő partnerek: City Taxi, Szabó Attila főszakács, Eranthis Kft., Arany Kapu Rt., Agárdi Pálinkafőzde, Fehérvár Nyomda Kft., Set-up Party-szerviz Kft., Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Garbai Sándor Szakközépiskolája.